Последно актуализирана на  26.06.2018 г.

1. Администратор на лични данни

ХЕЛИКС ЕООД (по-долу ХЕЛИКС ) е администратор на лични данни. ХЕЛИКС ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност, вписано в българския Търговски регистър с ЕИК 831765102, със седалище и адрес на управление: гр. София 1606, ул. Люлин Планина No 9, представлявано от управителя Вяра Вучкова.

2. Връзка с нас

Вие можете да се свържете с ХЕЛИКС по някой от следните начини:

  • писмено на адрес:гр. София 1606, ул. ЛЮЛИН ПЛАНИНА No 9;
  • на телефонен номер (+359 2)8552149;
  • на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ;
  • интернет сайт:www.helix-gtm.com;

3. Лични данни, които събираме за Вас и основание за обработването им

Ползването на информацията от уебсайта не предполага предоставянето от Ваша страна на лични данни.

Сайтът съдържа следните функционалности, при които ХЕЛИКС e възможно да събира и обработва Ваши лични данни:

3.1. Изпращане на запитване

Личните данни, събирани и обработвани от ХЕЛИКС чрез опцията за отправяне на въпроси на уебсайта „Изпрати запитване” са: Вашите име, и-мейл адрес, дружество, телефон и други данни, които вие сте решили да ни предоставите във Вашето запитване.

Посочените лични данни се събират също и в случай, че изпратите запитване до електронната поща на някое от нашите лица за контакт, посочени в секция Контакти.

Личните Ви данни се събират и обработват:

  • С цел да се изпрати отговор на запитването, което сте ни изпратили. Правното основание за обработване на Вашите лични данни в този случай е Вашето изрично, доброволно съгласие, което приемаме, че сте дали, изпращайки ни запитването.

ХЕЛИКС ще обработва личните Ви данни само за времето, необходимо за изготвяне и изпращане на отговор на Вашето запитване и в срок до 3 месеца от последната ни кореспонденция с Вас, освен ако не станете наш клиент, в който случай по отношение на обработването на личните Ви данни ще се прилагат условията на подписания между нас договор за предоставяне на услуги;

  • Можем да използваме тези данни и за целите на директния маркетинг - за да Ви информираме за предлаганите от ХЕЛИКС услуги или за да Ви поканим на събития и мероприятия, организирани от нас. В този случай, основанието за обработване на личните Ви данни е защита на законните бизнес интереси на ХЕЛИКС да представя и популяризира услугите си.

ХЕЛИКС ще обработва личните Ви данни за тази цел, докато възразите или докато се отпишете от получаването на нашите съобщения за директен маркетинг на и-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

4. Последици при непредоставяне на лични данни

Когато искате да ни изпратите запитване предоставянето на данните от Ваша страна е изцяло доброволно, но когато искате да кандидатствате за работа при нас, предоставянето на Вашите данни е задължително.
В случай, че не желаете да предоставите личните си данни, няма да можете да получите желаните от Вас услуги - няма да можем да отговорим на Вашето запитване или да Ви предложим длъжност в ХЕЛИКС.

5. Предоставяне на Вашите лични данни

ХЕЛИКС няма да предоставя Вашите лични данни на други трети лица.

6. Вашите права

В случай, че сте предоставили лични данни на ХЕЛИКС, имате следните права:

  • право на достъп до личните Ви данни;
  • право на коригиране, в случай че обработваните за Вас лични данни са неточни или непълни;
  • право на изтриване на личните Ви данни, в случай че: 1) те не са необходими за целите, за които са били събрани и обработвани; или 2) оттеглите съгласието си, за обработването им;или 3)личните Ви данни са обработвани незаконосъобразно;
  • право на ограничаване на обработването: 1) в случай че оспорвате точността на личните данни – за срок, позволяващ на ХЕЛИКС да провери точността на Вашите данни; или 2) в случай чеобработването на личните Ви данни е неправомерно;
  • право да възразите срещу обработването на личните Ви данни.

Вие имате право да оттеглите съгласието си за обработване на личните Ви данни по всяко време, като оттеглянето на съгласието Ви няма да засегне законосъобразността на обработването на личните Ви данни, извършено до момента на оттеглянето.

Всички права, посочени по-горе, може да упражните като отправите писмено искане на пощенския адрес на ХЕЛИКС, изпратите електронно искане на и-мейла или факса, посочени по-горе в т. 2. Връзка с нас.

Имате право да подадете жалба до българската Комисия за защита на личните данни, в случай че считате, че личните Ви данни се обработват незаконосъобразно или правата Ви във връзка с личните Ви данни са нарушени.

8. Изменение на настоящата Политика

ХЕЛИКС може периодичнода променя настоящата Политика за поверителност, за да я съобрази със законодателни промени или прилагани от ХЕЛИКС практики и политики. Когато правим такива промени, ние променяме и датата на последна промяна, посочена в началото на тази политика. Щом направим промени в Политиката, ще има надлежно уведомяване за това, за може да се запознаете с актуалните условия за обработване на Вашите данни.

За нас

Хеликс ЕООД е създадено през 1995 г. Дружеството е специализирано в следните дейности:

  • геоложки проучвания на полезни изкопаеми
  • разработване на проекти за издаване на разрешителни за търсене и проучване
  • добив и преработка на неметални полезни изкопаеми - индустриални минерали

 

За връзка с нас

Контакти

Адрес

Офис:
гр. София, п.к. 1303
ул.Странджа 4

Инсталация за сепариране:
с. Гара Елин Пелин, п.к. 2100
ул. Стара планина 1

Телефони

Телефон: (02) 902 69 21
Мобилен: 0876/800 484
Факс: (02) 902 69 29



 

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.